Beleid inzake het beheer van persoonsgegevens


  1. De informatie verzameld door onze formulieren voor toegangsverzoeken wordt niet opgeslagen op deze site.
  2. Reacties weergegeven als onderdeel van prijsaanvragen 'Vooruitzichten' zijn gecodeerd. Decoderingssleutels worden niet bewaard op deze site.
  3. In het kader van het gebruik van contactformulieren worden de ingevoerde gegevens niet op deze site opgeslagen maar rechtstreeks gericht aan onze medewerkers (ook per e-mail)..
  4. De wachtwoorden van de verschillende gebruikersaccounts zijn gecodeerd en kunnen niet in gewone tekst op deze site worden geraadpleegd. Logins en wachtwoorden worden willekeurig gegenereerd, niet gerelateerd aan de daadwerkelijke klantcode van de gebruiker.
  5. Geen persoonlijke gegevens (naam, achternaam, klantcode, telefoonnummer, etc.) om een gebruiker of bedrijf te identificeren waarin hij werkt, wordt op deze site bewaard.
  6. De gegevens van de "MyData" -module zijn gecodeerd. Zelfs wanneer ze worden gedecodeerd, identificeren ze zich niet de gebruiker of zijn bedrijf.
  7. Er is geen e-mailsysteem of raadpleging van gebruikersprofielen opgezet op deze site.
  8. Om veiligheidsredenen, gemiste aanmeldingspogingen of pogingen om ongeautoriseerde pagina's te openen worden verzameld in de vorm van 'logs', versleuteld en doorzoekbaar door onze medewerkers. In dit opzicht behoudt Blue Gold zich het recht voor om de accounts op te schorten of om elke persoon te vervolgen die probeert toegang te krijgen vertrouwelijke gegevens, inclusief of de gevraagde gegevens gecodeerd zijn.
  9. Elke gebruiker kan op elk moment contact met ons opnemen om de verwijdering van hun gegevens op deze site aan te vragen.
  10. Deze site maakt gebruik van Google Analytics-tools om u de best mogelijke ervaring te bieden. U kunt voorkomen dat deze hulpprogramma's via uw browserinstellingen worden uitgevoerd.